19 Mayıs 2012 Cumartesi

Bayan Ayakkabı Ayakkabıları

Bayan Çizme Çeşitleri

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış mevsiminde ve sağnak yağışlı soğuk esintilerde kadınların en fazla ihtiyaç duyduğu kundura ( ayakkabı ) örneklerinden bir taneside çizmelerdir. Çizmeler bayanların asla red etmeyeceği ve 1 kış boyunca ayaklarından çıkartmayacağı kundura ( ayakkabı ) çeşitlerinden biridir. Hanımlar için dizayn edilip üretilerek sizin beğenisine takdim edilen kadın çizme türlerinin bi hayli fazla türleri mevcuttur. Bayan çizmelerin en en son modelleri suet çizmeler, deri çizmeler, ince yüksek topuklu ve yassı taban tobuksuz olarak bi hayli fazla çeşitleri ve örnekleri vardır. Kadınlar genç bayanlar soğuktan şahsınızı muhafaza etmenin en mükemmel ve doğru yöntemi güzden bahara kadar ayağınızdan ayrılmayacak çizme türlerini size sunmaya çaba safettik ve size en uygun çizmeleri zevkinize tanıtmaktayız diler kısa diler uzun ya da deri çizmeler suet çizmeler bu senenin en fazla yoklanan çizme örnekleri olmuştur. Görünüyor ki gelecek seneler de modasından hiç 1 şey kaybetmeden aynı şekilde ilgi sahneleyecek gibi duruyor. ikibinonbir-2012 döneminin en en son moda ve pattern bayan genç bayanlar için çizme numunelerinden bi hayli fazla markalara sahip olan çizmelerden en çok satış yapan ve bayanların hayran var olduğu çizmeleri azda olsa tanıtmaya bilgi vermeye çaba harcadık sizlerde mevzu ile ya da hangi modellerin olmasını istiyorsanız lütfen bize ulaştırınız ve platformumuzda yer verelim.


Diz altına kadar uzanan bu uzun süet bayan çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kayışlar çizmelere ferdi bir albenilik vermektedir. Bu süet çizmeler standard yükseklikte topuklu aşırı ince uzun olmayan topuklarıyla kadınların daha çok rahat ve özgürce hareket etmesini sağlamaktadır ger yaştaki bayanlar için ideal.

Bu süet bayan çizmeleri de bir üstteki kadın çizme modellerine çok benzerlik taşımaktadır birtakım değişik hususiyetleri mevcuttur en önemli özelliklerinden 1'i topuksuz düz taban olması ve topuklu çizme sevmeyen kadınların tam aradığı bir süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç bölümünde da fermuarlı olması kızlara ayrı bir rahatlık takdim etmektedir.

Bu cıvıl cıvıl tonlu lastik naylon bayan çizmeleri özellikle sağnak yağışlı ve kar yağışlı havalarda kullanılabilecek en yaraşır en rahat bayan çizmeleridir. Özellikle genç kızların ayaklarında izlemeye alışkın olduğumuz bu kışlık yağmurluk bayan çizmeleri başka çizme çeşitlerinede göre daha fazla konforlu olabilir tecrübe etmenizde fayda vardır.

Bu dış bölümleri tüylü iç tarafı yün olan genç bayanlar için tasarlanmış çizme modelleri genç kızlara ve genç hanımlara farklı bir hoşluk ve zariflik vermektedir herkesten farklı bir imtiyaz takdim etmektedir. Üst kesimleri bacaklara kemerli olan çizmeler yan taraftan da fermuarlı olması nedeniyle çıkartıp giymesi olabildiğince olağan ve kolay. Bu tüylü çizmelerin değişik 1 özelliği de topuksuz yatay taban olmasıdır zira bu tür çizme modelleri kızların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini sağlamaktadır tüm hanımlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah bayan çizmesi diz altına dek uzanabilen ve ekseriyetle uzun boylu kadınların en fazla tercih ettiği kısa etek aşağısına fazla süper yakışabilecek 1 cilt bayan çizmesi modeli.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder