19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook artık yeni uygulamasıyla karşınızda olacak

Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması

Facebook'ta bulunan sayfaları idare etmek gayesiyle Facebook Pages Supervisor uygulaması iOS App Keep'daki yerini aldı. Uygulama yalnızca sayfaları yönetmek için sarf ediliyor.



Fb, yeni 1 uygulamayı daha çok App Retailer'dan duyurdu. Şuan için yalnızca iOS için yayımlanan Facebook Pages Manager uygulaması ile artık Facebook'ta bulunan sayfalarınızın idaresini

rahatça ayarlıyabilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da bulunan usual Facebookuygulamasıyla uygun aynı şekilde tasarlanmış. Tek

ihtilafı 1'i profil sayfanızı tedvir etmeyi (yönetmeyi) temin ederken Pages Supervisor yalnızca yöneticisi olduğunuz sayfaları yönetmeyi temin ediyor. Gerçekte bu alandaki büyük 1 eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı kullanmak için yalnızca en büyük çapta sayfalara sahip olmanıza gerek yok. Facebook'ta rastgele bir sayfa oluşturduysanız, fazla ziyaretçisi bulunsun bulunmasın uygulamayı değerlendirerek sayfanızı idare edabilirsiniz. Uygulama yüzeyinden çabucak derhal her şeyi yapabildiğinizi de açıkca belirtelim.  Fb Pages Supervisor uygulamasının bugün içerisinde bütün dünyaya açılması bekleniyor. Gelen haberlerde şu an için sadece Yeni Zelanda 'dolayında var olduğu, Usa ve Avrupa'veya fazla kısa bir süre süresince duyurulacağı açıkca belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder