19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome Yeni Versiyonunu indir

Google Chrome yeni versiyon indir

Chrome'un en son versiyonu küçük lakin faydalı yeniliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme urlsi... Google'ın net tarayıcısı Chrome'un bilinmeyen versiyonu Google chrome ondokuz ilan edildi.


Son sürüm, yer imlerinizi, şifrelerinizi, pluginlerinizi ve açık olan sekmeleri başka bilgisayarlarla ve seyyar (mobil) cihazlarla dengeleyebiliyor. Yeniden oluşturulan düzeltme (ayar) sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile düzeltme (ayar) arasında dilediğiniz ayarı keşfetmenize muavin oluyor. "New tab (yeni sekme)" sayfasında sağ alt taraftaki bilinmeyen bir opsiyon ise öteki

LAPTOP ve başka aygıtlarınızdaki açıkta kalan sekmelere erişmenizi karşılıyor (eşitleme özelliğinin tüm aletlerde açık olan olması kaydıyla). Mobil cihazlarda Chrome'u eşitlemek için Android 4.sıfır ve Chrome'un seyyar (mobil) uygulamasını kullanıyor olmalısınız.

Pekâlâ Chrome ondokuz'un taahhüt ettiği performans çoğalışı doğruluğa dönüştü mü? Google'ın V8 hız deneyine göre tarayıcı artık on.791 değer kazanıyor. Bir önceki sürümde ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Google chrome 19, bütün tarayıcıların önünde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder