19 Mayıs 2012 Cumartesi

Nba Twitter'da En çok Takip Edilen Oldu

Benzer Başlıklar: Twitter'da en çok takip edilenler



Profesyonel Use Basketbol Ligi National basketball association (nba), Twitter'da 5 milyon takip edene erişen ilk spor ligi olmayı elde etti. tekrardan ve 3.cü de Use'den çıktı.

Türk ferdi olarak Twitter'da sık sık futbol konuşmaları seyretmeye alışmışız. Fakat enteresandır ki dünya dolayında en fazla takip edicisi olan resmi spor ligi Twitter hesabı basketbolda.


National basketball association (nba) 'in Twitter hesabı, dün beş milyon ziyaretçi rakamına varmayı elde eden birinci spor ligi accountu oldu. İkincisi use futbol ligi accountu NFL üç.three milyonda kalırken Major League Baseball iki milyon izleyiciye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 takip edene sahipken FIFA ise 800 bin tekip edene başka liglerin bir hayli uzağında.


National basketball association'in (nba) bu muvaffakiyetinde smaç yarışmasında Tw (twitter) yüzünden userların oy vermesine izin veren sistem benzeri kampanyalar tesirli olmuş gibi görünüyor. Dünyanın en fazla ziyaretçisi olan sporcularından biri olan Brezilyalı orta saha futbolcusu Kaka'nın on milyona yakın takipçisi varken b Twitter'da bu denli arka planda kalmış olması da kuruluşların sosyal medya hesaplarını nasıl idare ettiklerine dair gerçek emareler kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder