30 Kasım 2012 Cuma

allık hammaddesi





Allık,süslenmemizi tamamlayan büyük hizmetçidir.Çantamızdan asla ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biliyoruz amma hakiki kullanımda fazla ehemmiyetlidir.



http://www.wheretogetengaged.com/user/427025
http://www.blogskins.com/me/sampuanruj
http://www.instructables.com/member/sampuanruj
http://www.kickstarter.com/profile/sampuanruj
http://www.smosh.com/users/sampuanruj
http://canon-mcmillan.patch.com/users/balerincls3
http://current.com/users/sampuanruj.htm
http://aolanswers.com/people/273963761817853
http://www.11alive.com/life/community/persona.aspx?U=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckUserId=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckPersonaPage=PersonaProfile
http://www.thoos.com/members/sampuanruj/bio
http://www.99polls.com/profile_1637422




Özellikle elmacık kemikleri belirgin olmayan kızların gerçek allık yararlanmaları ve mini makyaj aldatmacaları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta besbelli olabilir ve böylece fazlasıyla albenili 1 görünüme kavuşmak sıkıntılı değil. Minik 1 allığın gerçekleştirebildiklerine gerçekte hayret edersiniz.



Yaptığınız far ve rujuda sayarak allığımızın rengini kahve veya şeftali renklerinde kullanabiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için alt taraftaki ipuçlarını birer birer yerine getirin. Görüntünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze keyifli 1 görünüş verir ve cilde canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini müdafaa ettiği için istediğimiz tonun ruj renginizle düzenine dikkat edin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece yüzünü renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda türlü gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha dikkat çekici olmasını karşılar. bak bundan dolayı gerçekleştirmen zorunlu olanlar;



Yüzün eliptikse,



Kalem yada stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Siman daire şeklindeyse,Çehreni daha ince belli olması için, resimdeki gibi tüm iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt kısmına ufak çarpılar yapıp, gene parmaklarınla sür.



Siman uzunsa,



Çehrenin daha fazla oval görünmesini karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, iyice saç. Arzu edersen üzerine 1 kat şeffaf pudra sürerek daha fazla düzgün bir görüntü edinebilirsin.



Ne tür allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat bir görünüş verir. Fazla elverişli değil lakin gün boyunca sürekliliğini sağlar. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, aşırısını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna zayıf bir hat biçiminde sürüp ayrıntılarıyla sür. Fazlalığını kağıt peçeteyle edinip, üzerine 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerekli olmadığından aşırı derece elverişlidir. Kalemi resimdeki gibi bir seri olarak şakaklarına sürüp, adamakıllı sür. Daha ışıldayan 1 görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Tene bebeksi bir pembelik vermek için daha güzel bir yöntem olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-look’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye daldırıp, aşırısını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk desteğiyle iyice dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve cilde ilave ışıldama kazandıran stick allığı kullanmak çok kolay. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi bir görünüşe sebep vermemek için, stick allığını önce elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu mesele için çok mütenasip!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Aşırı görünmemesi, başka bir bölüm gibi durmaması için rengi yavaş yavaş ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek tatbik edin.



*Yüzün dışına gerçek, daire biçiminde ve yumuşak manevralarla yapmayı devam ettirin.



*Görünümde tamamlık temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi fazla koyu veya yoğun kaçtıysa ten renginizden daha çok açıkta kalan 1 pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder