30 Kasım 2012 Cuma

bourjois allık lilas dor





Allık,süslenmemizi sona erdiren büyük hizmetçidir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız icap ettiğini tamamımız biz biliyoruz lakin hakiki tatbikte çok mühimdir.



http://www.quangcaoraovat.com/diendan/showthread.php?p=3229685







bilhassa elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kadınların hakiki allık yararlanmaları ve mini makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı besbelli olabilir ve böylece aşırı derecede cazibeli bir görünüme erişmek zor değil. Küçükçe bir allığın gerçekleştirebildiklerine gerçekte apışırsınız.



Yaptığınız far ve rujuda düşünerek allığımızın rengini kahve yahut şeftali tonlarında tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru tatbik etmek için alt taraftaki ince noktaları birer birer uygulayın. Görünümünüz sizide hayrete düşürebilir ;



*Allık, yüze neşeli 1 görünüm sağlar ve tene canlılık verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk dengesini koruduğu için tercih ettiğimiz rengin ruj renginizle armonisine dikkat edin.



Ton (renk) tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok net olmasını sağlar. işte bu nedenle sağlaman ihtiyaç olanlar;



Suratın eliptikse,



Kalem yada stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe dağıt. Siman küresel ise,Suratını daha ince göstermek için, resimdeki gibi her 2 kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt tarafına küçük çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla sür.



Çehren uzunsa,



Çehrenin daha çok oval göstermek temin etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, iyice sür. İstersen üzerine bir kat saydam pudra sürme işlemi yaparak daha çok pürüzsüz bir imaj kazanabilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat 1 görünüş verir. Aşırı elverişli değil amma gün boyu sürekliliğini devam ettirir. Nasıl gerçekleştirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, fazlalığını hafifçe silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince 1 çizgi şeklinde sürüp en ince ayrıntısına kadar yay. Fazlalığını kağıt peçeteyle elde edip, üstüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça ihtiyacı olmadığından fazlasıyla pratiktir. Kalemi resimdeki gibi bir seri olarak şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla sür. Daha parlayan bir görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Tene bebeksi 1 pembelik sunmak için daha iyi 1 tarz olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, aşırısını çırptıktan daha sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk desteğiyle adamakıllı yay.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve cilde ilave parlaklık sunan stick allığı uygulamak fazla kolayca. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görünüme sebep vermemek için, stick allığını ilk olarak elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu iş için çok mütenasip!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Yoğun gözükmemesi, ayrı bir kesim gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki artıkları üfleyerek yerine getirin.



*Suratın dışına doğru, dairesel ve yumuşak hamlelelerle yapmayı devam ettirin.



*Görünümde tamamlık karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi çok loş ya da yoğun kaçtıysa deri renginizden daha açık bir pudra ile yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder