30 Kasım 2012 Cuma

allık teknikleri





Allık,makyajımızı sonuçlandıran en büyük muavindir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız icap ettiğini tümümüz biz biliyoruz ama hakiki yerine getirmede çok mühimdir.



http://www.arcadetrainer.com/index.php?params=profile/view/176380/
http://www.sputnikmusic.com/profile.php?name=sampuanruj
http://vmario.com/index.php?params=profile/view/204263/
http://www.neighborcity.com/member-profile/196886-sampuanruj/




özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kadınların gerçek allık yararlanmaları ve küçük makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri son derece aşikar olabilir ve böylece büyük ölçüde cazip 1 görünüme ulaşmak sıkıntılı değil. Minicik bir allığın yapabildiklerine gerçekte afallarsınız.



Başvurduğunuz far ve rujuda hesaba katarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali tonlarında başvurabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için alttaki kestirmeleri (ipucu) usulüne göre yapın. Görüntünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze sevinçli 1 görünüş verir ve dokuya hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk denkliğini himaye ettiği için tercih ettiğimiz rengin ruj renginizle uygunluğuna gayret edin.



Ton (renk) renkleri



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca yüzünü renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle surat hatlarının daha çok dikkat çekici olmasını karşılar. işte bunun için sağlaman lüzum olanlar;



Siman elipsse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften dağıt. Yüzün daire şeklindeyse,Suratını daha çok zayıf belli olması için, fotoğraftaki gibi bütün 2 kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt ucuna ufak çarpılar yapıp, tekrar parmaklarınla saç.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha çok oval göstermek sağlamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, ayrıntılarıyla yay. Arzu edersen üzerine 1 kat saydam pudra sürme işlemi yaparak daha fazla düzgün bir imaj edinebilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat 1 görünüş sağlar. Fazla pratik değil ama bütün gün kalıcılığını sağlar. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafiften salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna zayıf 1 hat biçiminde sürüp tamamen dağıt. Aşırısını selpakla alıp, üstüne 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça ihtiyacı olmadığından aşırı derece pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, adamakıllı yay. Daha fazla parlak bir görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Cilde bebeksi bir pembelik sunmak için daha güzel 1 yol olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, artanını salladıktan sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk desteğiyle tamamen sür.



Stick allık



Fırça istemeyen ve dokuya fazladan parlaklık vereyen stick allığı yerine getirmek çok basit. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüme sebep vermemek için, stick allığını ilk olarak elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üzeri bu mesele için fazla uygun!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Çok fazla görünmemesi, farklı bir kesim gibi durmaması için rengi azar azar ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yerine getirin.



*Yüzün dışına hakiki, yuvarlak ve yumuşak manevralarla sağlamayı devam ettirin.



*Görüntüde tamamlık karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla koyu veya fazla kaçtıysa cilt renginizden daha çok açıkta kalan 1 pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder