30 Kasım 2012 Cuma

loreal allık true match





Allık,süslenmemizi sona erdiren büyük yardımcımızdır.Çantamızdan katiyen ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biliyoruz ama hakiki kullanımda fazla ehemmiyetlidir.



http://www.duzceuniversitesi.net/showthread.php?p=80594
http://www.wmokulu.org/site-alim-site-takas/14-all-k-mac.html
http://www.asillerforum.com/showthread.php?p=227851
http://www.mimozaik.com/showthread.php?p=873
http://www.myhobi.net/showthread.php?t=23960&p=25845




bilhassa elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan bayanların doğru allık yararlanmaları ve ufak makyaj hileleri yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta belli olabilir ve böylece aşırı derecede cezbedici bir görüntüye varmak sıkıntılı değil. Minicik bir allığın edebildiklerine doğrusu hayret edersiniz.



Yaptığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki ince noktaları usulüne göre uygulayın. Görünümünüz sizide hayrete düşürebilir ;



*Allık, yüze hoşnut bir görünüm verir ve dokuya hareketlilik kazandırır.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) denkliğini gözettiği için tercih ettiğimiz tonun ruj renginizle uzlaşmasına özen gösterin.



Renk tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca suratını renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok dikkat çekici olmasını sağlar. İşte bu nedenle gerçekleştirmen lüzum olanlar;



Çehren eliptikse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafifçe sür. Yüzün yuvarlaksa,Simanı daha çok zayıf görünmesini sağlamak için, fotoğraftaki gibi tüm iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt ucuna ufak çarpılar gerçekleştirip, yine parmaklarınla dağıt.



Siman uzunsa,



Yüzünün daha oval görünmesini sağlamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, ayrıntılarıyla yay. Dilersen üstüne 1 kat transparan pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha fazla düzgün bir görüntü elde edebilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat bir görünüş sağlar. Fazla kullanışlı değildir ama bütün gün devamlılıklığını sürdürür. Nasıl ifa edileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafifçe salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt kısmına zayıf 1 hat tarzında sürüp adamakıllı dağıt. Artanını kağıt peçeteyle elde edip, üzerine 1 kat saydam pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça ihtiyacı olmadığından aşırı kullanışlıdır. Kalemi resimdeki gibi 1 sıra halinde şakaklarına sürüp, en ince ayrıntısına kadar dağıt. Daha parlayan 1 görünüş için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha iyi 1 yöntem olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, artanını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk desteğiyle adamakıllı saç.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve deriye ilave parlaklık vereyen stick allığı yerine getirmek çok zahmetsiz. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görünüşe sebep vermemek için, stick allığını öncelikli olarak elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için çok mütenasip!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla gözükmemesi, ayrı bir kısım gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek yerine getirin.



*Yüzün dışına hakiki, dairesel ve yumuşak manevralarla yapmayı sürdürün.



*Görünümde tamamlık elde etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi çok loş yada aşırı kaçtıysa cilt renginizden daha açık olan 1 pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder