30 Kasım 2012 Cuma

oriflame jel allık





Allık,süslenmemizi sonuçlandıran en büyük yardımcımızdır.Çantamızdan asla ayırmamamız icap ettiğini hepimiz biz biliyoruz lakin gerçek uygulamada çok mühimdir.



http://onlinegames.urbangen.com/index.php?params=profile/view/184128/
http://www.carmazielgames.com/index.php?params=profile/view/141571/
http://www.onlysnipergames.com/index.php?params=profile/view/141582/
http://www.openbottles.com/sampuanruj
http://www.zedge.net/profile/sampuanruj




bilhassa elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kadınların gerçek allık kullanmaları ve küçük makyaj oyunları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta besbelli olabilir ve böylelikle sonderece hoş 1 görüntüye varmak zor değil. Ufakça bir allığın ortaya koyabildiklerine aslında şaşarsınız.



Kullandığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın rengini kahve yahut şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki ipuçlarını birbiri ardına başvurun. Görünümünüz sizide hayrete düşürebilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş verir ve deriye hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini gözettiği için tercih ettiğimiz rengin ruj renginizle ahenkine özen gösterin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



2- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha fazla bariz olmasını karşılar. İşte bunun için etmen zorunlu olanlar;



Siman eliptikse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Çehren yuvarlaksa,Suratını daha fazla zayıf ibraz etmek için, resimdeki gibi her iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına ufak çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla dağıt.



Suratın uzunsa,



Simanın daha fazla oval göstermek elde etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, iyice saç. Arzu edersen üstüne bir kat transparan pudra sürme işlemi yaparak daha fazla düzgün bir imaj edinebilirsin.



Ne tür allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat bir görünüş sağlar. Fazla elverişli değildir amma bütün gün kalıcılığını devam ettirir. Ne şekilde sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, fazlalığını hafifçe çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna zayıf 1 hat tarzında sürüp adamakıllı yay. Fazlalığını selpakla elde edip, üstüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerekli olmadığından aşırı derece pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 sıra halinde şakaklarına sürüp, iyice yay. Daha ışıldayan 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Tene bebeksi bir pembelik vermek için daha iyi bir tarz olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-store’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye daldırıp, fazlalığını çırptıktan daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla iyice dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve cilde fazladan parlaklık sağlayan stick allığı uygulamak çok basitçe. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görünüşe yol açmamak için, stick allığını öncelikle elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu maslahat için çok yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla gözükmemesi, ayrı bir kesim gibi durmaması için rengi yavaş yavaş ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek tatbik edin.



*Yüzün dışına doğru, yuvarlak ve yumuşak manevralarla yapmayı devam ettirin.



*Görüntüde bütünlük elde etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Tonu fazla kapalı yahut aşırı kaçtıysa cilt renginizden daha fazla açıkta kalan 1 pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder