30 Kasım 2012 Cuma

allık kullanım süresi





Allık,süslenmemizi sonuçlandıran büyük yardımcımızdır.Çantamızdan asla ayırmamamız gerektiğini hepimiz biz biliyoruz amma hakiki yerine getirmede fazla mühimdir.



http://www.timetoast.com/users/832291
http://www.urbanspoon.com/u/profile/2980211
http://www.everytrail.com/profile.php?user_id=980523
https://gitorious.org/~sampuanruj
http://jobs.freelanceswitch.com/f/sampuanruj
http://www.wishpot.com/user/496873
http://www.beckett.com/users/balerincls3
http://www.bplans.com/ask-bplans/user/sampuanruj
http://www.allmusic.fm/u/sampuanruj




özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kızların gerçek allık faydalanmaları ve ufak makyaj oyunları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı aşikar olabilir ve böylece fevkalade hoş bir görünüşe erişmek sıkıntılı değil. Ufakça bir allığın yerine getirebildiklerine gerçekte şaşırırsınız.



Yaptığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve veya şeftali tonlarında yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alt taraftaki ince noktaları sırayla yerine getirin. Görünümünüz sizide afallatabilir ;



*Allık, yüze iyi 1 görünüm verir ve tene canlılık kazandırır.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) dengesini müdafaa ettiği için istediğimiz tonun ruj tonunuzla uygunluğuna ilgi gösterin.



Renk renkleri



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca yüzünü renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda türlü gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok belli olmasını karşılar. işte bu nedenle sağlaman lüzum olanlar;



Siman elipsse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Yüzün yuvarlaksa,Yüzünü daha ince belli olması için, resimdeki gibi her iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına küçük çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla saç.



Yüzün uzunsa,



Çehrenin daha oval göstermek karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, iyice dağıt. İstersen üstüne bir kat saydam pudra sürme işlemi yaparak daha çok düzgün bir görüntü elde edebilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüş sağlar. Aşırı kullanışlı değil amma bütün gün sürekliliğini sürdürür. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafiften çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna ince bir hat şeklinde sürüp en ince ayrıntısına kadar saç. Aşırısını selpakla edinip, yüzüne 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça ihtiyacı olmadığından aşırı boyutta kullanışlıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla dağıt. Daha fazla ışıldayan 1 görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Deriye bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha iyi bir usul olamaz! genel olmasa da büyük cosmo-search’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye sokup, aşırısını çırptıktan daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk desteğiyle iyice dağıt.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve cilde fazladan ışıldama sunan stick allığı kullanmak çok kolay. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görüntüye yol açmamak için, stick allığını öncelikli olarak elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu maslahat için fazla yaraşır!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Yoğun gözükmemesi, değişik bir bölüm gibi durmaması için tonu yavaş yavaş ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.



*Simanın dışına hakiki, yuvarlak ve hafif hareketlerle uygulamayı devam ettirin.



*Görüntüde bütünlük elde etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla kapalı yahut çok fazla kaçtıysa deri tonunuzdan daha fazla açık bir pudrayla yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder