30 Kasım 2012 Cuma

golden rose allık fiyatları





Allık,süslenmemizi sonuçlandıran büyük muavindir.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız icap ettiğini tümümüz biz biliyoruz amma hakiki uygulamada fazla önemlidir.



http://hacthanh.com/showthread.php?p=42193







özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kızların doğru allık faydalanmaları ve küçük makyaj oyunları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece aşikar olabilir ve böylelikle aşırı derecede cazibeli bir görünüşe varmak sıkıntılı değil. Minnacık 1 allığın edebildiklerine aslında şaşırırsınız.



Yerine getirdiğiniz far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde başvurabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için alttaki püf noktaları sırayla yapın. Görüntünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze memnun 1 görünüş verir ve dokuya hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) denkliğini koruduğu için tercih ettiğimiz tonun ruj renginizle uzlaşmasına ilgi gösterin.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler sima hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha çok bariz olmasını karşılar. işte bu sebeple sağlaman lüzum olanlar;



Suratın ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften dağıt. Suratın küresel ise,Simanı daha çok ince ibraz etmek için, görüntüdeki gibi tüm iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına küçük çarpılar ifa edip, tekrar parmaklarınla saç.



Çehren uzunsa,



Simanın daha fazla oval görünmesini karşılamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, tamamen saç. Arzularsan üstüne bir kat transparan pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha çok düzgün 1 görüntü edinebilirsin.



Ne gibi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat bir görünüş sağlar. Fazla pratik değildir ama gün boyunca kalıcılığını sürdürür. Ne şekilde sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafifçe çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı tarafına zayıf 1 çizgi şeklinde sürüp en ince ayrıntısına kadar saç. Artanını kağıt peçeteyle alıp, yüzüne bir kat saydam pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden son derece kullanışlıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 sıra halinde şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla sür. Daha çok ışıldayan 1 görünüm için, yüzüne nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi bir pembelik vermek için daha iyi 1 yol olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye sokup, artanını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve dokuya ekstra parlaklık kazandıran stick allığı yerine getirmek fazla basit. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görünüme neden olmamak için, stick allığını öncelikli olarak elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üstü bu maslahat için fazla mütenasip!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla görünmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için rengi azar azar ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek uygulayın.



*Çehrenin dışına hakiki, dairesel ve yumuşak hamlelelerle etmeyi sürdürün.



*Görüntüde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla koyu yada aşırı kaçtıysa cilt tonunuzdan daha açıkta kalan 1 pudrayla yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder