30 Kasım 2012 Cuma

vişne rengi allık





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük yardımcımızdır.Çantamızdan asla ayırmamamız icap ettiğini hepimiz biliyoruz lakin gerçek yerine getirmede fazla mühimdir.



http://www.wheretogetengaged.com/user/427025
http://www.blogskins.com/me/sampuanruj
http://www.instructables.com/member/sampuanruj
http://www.kickstarter.com/profile/sampuanruj
http://www.smosh.com/users/sampuanruj
http://canon-mcmillan.patch.com/users/balerincls3
http://current.com/users/sampuanruj.htm
http://aolanswers.com/people/273963761817853
http://www.11alive.com/life/community/persona.aspx?U=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckUserId=464c55940d67435698799f0e97cd34a2&plckPersonaPage=PersonaProfile
http://www.thoos.com/members/sampuanruj/bio
http://www.99polls.com/profile_1637422




özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan hanımların doğru allık yararlanmaları ve ufak makyaj oyunları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri son derece aşikar olabilir ve böylece aşırı boyutta cazibeli bir görüntüye ulaşmak sıkıntılı değil. Minicik bir allığın yapabildiklerine doğrusu şok olursunuz.



Kullandığınız far ve rujuda sayarak allığımızın rengini kahve veya şeftali renklerinde tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki emareleri birbiri ardına başvurun. Görünümünüz sizide afallatabilir ;



*Allık, yüze iyi bir görünüm sağlar ve tene hareketlilik kazandırır.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) balansını gözettiği için istediğimiz rengin ruj tonunuzla armonisine önem verin.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber türlü gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha dikkat çekici olmasını karşılar. bak bunun için gerçekleştirmen zorunlu olanlar;



Yüzün ovalse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe saç. Suratın yuvarlaksa,Çehreni daha ince belli olması için, görüntüdeki gibi her türlü iki kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt kısmına ufak çarpılar gerçekleştirip, yine parmaklarınla saç.



Suratın uzunsa,



Simanın daha oval göstermek elde etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, en ince ayrıntısına kadar sür. Arzularsan üzerine 1 kat transparan pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha düzgün 1 görüntü kazanabilirsin.



Ne gibi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat bir görünüş sağlar. Fazla elverişli değil lakin gün boyunca sürekliliğini devam ettirir. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafiften çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna zayıf bir hat şeklinde sürüp iyice sür. Fazlalığını selpakla sağlayıp, üstüne 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça gerekli olmadığından aşırı boyutta pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, tamamen saç. Daha çok parlayan bir görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Likit allık



Deriye bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi bir usul olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, artanını silkeledikten daha sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk desteğiyle en ince ayrıntısına kadar saç.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve cilde ek parlaklık sağlayan stick allığı tatbik etmek fazla basit. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görünüşe olanak vermemek için, stick allığını önce elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu iş için çok yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Yoğun gözükmemesi, ayrı bir kısım gibi durmaması için tonu derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.



*Yüzün dışına hakiki, halka şeklinde ve yumuşak hamlelelerle etmeyi sürdürün.



*Görünümde bütünlük karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi çok loş yahut aşırı kaçtıysa deri renginizden daha açık olan bir pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder