30 Kasım 2012 Cuma

allık lekesi nasıl çıkar





Allık,süslenmemizi sona erdiren en büyük yardımcımızdır.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız icap ettiğini tamamımız biz biliyoruz lakin gerçek yerine getirmede çok ehemmiyetlidir.



http://www.storenvy.com/sampuanruj
http://repairpal.com/profiles/balerincls3
http://find.hamptonroads.com/user/2k90sep
http://www.mydish.co.uk/profile/
http://8tracks.com/sampuanruj
http://www.filmmetro.com/user/sampuanruj




bilhassa elmacık kemikleri çıkık olmayan kadınların gerçek allık istifade etmeleri ve küçük makyaj oyunları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta besbelli olabilir ve böylece sonderece çekici 1 görünüme kavuşmak zor değil. Minicik 1 allığın edebildiklerine doğrusu şaşırırsınız.



Kullandığınız far ve rujuda hesaba katarak allığımızın rengini kahve veya şeftali tonlarında yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alt taraftaki kestirmeleri (ipucu) birbiri ardına uygulayın. Görünümünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze memnun bir görünüm sağlar ve cilde hareketlilik sunar.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk balansını himaye ettiği için tercih ettiğimiz tonun ruj tonunuzla uzlaşmasına ilgi duyun.



Ton (renk) tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha fazla dikkat çekici olmasını karşılar. bak bu nedenle etmen gerekenler;



Çehren elipsse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Suratın daire şeklindeyse,Suratını daha fazla ince görünmesini sağlamak için, resimdeki gibi bütün iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt kısmına küçük çarpılar ifa edip, yine parmaklarınla yay.



Siman uzunsa,



Çehrenin daha oval görünmesini temin etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, iyice dağıt. Arzularsan yüzüne bir kat şeffaf pudra sürme işlemi yaparak daha düzgün 1 görüntü sağlayabilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm sağlar. Aşırı elverişli değil ama bütün gün devamlılıklığını devam ettirir. Nasıl yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafiften salladıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının alt tarafına zayıf 1 hat biçiminde sürüp adamakıllı dağıt. Artanını kağıt peçeteyle elde edip, üstüne 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla kullanışlıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, tamamen yay. Daha parlayan 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi bir pembelik sunmak için daha iyi bir usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-retail outlet’larda rahatlıkla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, fazlalığını silkeledikten sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk yardımıyla ayrıntılarıyla yay.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve cilde ek parlaklık kazandıran stick allığı uygulamak fazla rahat. Tek yapman icap eden bulamaç gibi bir görünüşe sebep vermemek için, stick allığını ilk olarak elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu maslahat için çok uygun!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Fazla gözükmemesi, farklı bir kısım gibi durmaması için rengi azar azar ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek yerine getirin.



*Simanın dışına gerçek, daire biçiminde ve yumuşak hamlelelerle sağlamayı sürdürün.



*Görünümde bütünlük sağlamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi çok kapalı yada yoğun kaçtıysa cilt renginizden daha açık olan bir pudra ile yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder