30 Kasım 2012 Cuma

verita allık





Allık,makyajımızı bitiren büyük yardımcımızdır.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tümümüz biliyoruz ama doğru uygulamada çok ehemmiyetlidir.



http://www.liveleak.com/c/sampuanruj
https://www.arthousecoop.com/users/sampuanruj
http://www.finetune.com/user/sampuanruj
http://www.ziggs.com/apps/profile/bio.aspx?uid=729759
http://www.thisnext.com/by/balerincls3
http://www.dailymile.com/people/Dujjeli
http://www.plinky.com/people/sampuanruj
http://www.blogabond.com/sampuanruj
http://raptr.com/sampuanruj/about
http://identi.ca/sampuanruj
http://www.ooizit.com/members/sampuanruj
http://dotnetslackers.com/Community/members/sampuanruj.aspx
http://www.zoomgroups.com/userProfile/6378302
https://www.mochimedia.com/community/profile/sampuanruj
http://www.bookcrossing.com/mybookshelf/balerincls3




bilhassa elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan bayanların doğru allık yararlanmaları ve küçük makyaj oyunları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta aşikar olabilir ve böylelikle fevkalade çekici 1 görünüşe kavuşmak zor değil. Minik bir allığın ortaya koyabildiklerine doğrusu şaşırırsınız.



Uyguladığınız far ve rujuda sayarak allığımızın rengini kahve yada şeftali renklerinde uygulayabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki emareleri arka arkaya uygulayın. Görüntünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze hoşnut 1 görünüş verir ve deriye hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki ton (renk) denkliğini muhafaza ettiği için seçtiğiniz tonun ruj renginizle harmonisine özen gösterin.



Ton (renk) renkleri



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu tonları seçmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha fazla aşikâr olmasını temin eder. bak bunun için etmen gerekenler;



Siman elipsse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe saç. Yüzün küresel ise,Simanı daha fazla zayıf belli olması için, resimdeki gibi her 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt ucuna ufak çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla saç.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha fazla oval görünmesini elde etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, tamamen yay. Dilersen üzerine 1 kat transparan pudra sürme işlemi yaparak daha yumuşak 1 imaj sağlayabilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm verir. Aşırı kullanışlı değil ama gün boyunca kalıcılığını sağlar. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üzerine sürüp, aşırısını hafifçe silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt tarafına ince bir çizgi biçiminde sürüp tamamen yay. Fazlalığını kağıt peçeteyle alıp, üzerine bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla pratiktir. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla yay. Daha parlak bir görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Likit allık



Cilde bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi 1 yöntem olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-search’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan ortaya çıkar. Fırçayı şişeye sokup, fazlalığını çırptıktan sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımıyla adamakıllı saç.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve cilde ek ışıldama sunan stick allığı kullanmak fazla rahat. Tek yapman lüzum olan bulamaç gibi 1 görünüşe yol açmamak için, stick allığını ilk olarak elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için çok yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla gözükmemesi, başka bir bölüm gibi durmaması için rengi yavaş yavaş ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.



*Çehrenin dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak manevralarla yerine getirmeyi sürdürün.



*Görünümde tamamlık karşılamak için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla koyu veya aşırı kaçtıysa deri renginizden daha açık olan 1 pudra ile yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder